sanatate si securitate in munca si situatii de urgenta

Instruire si testare online

Te ajutam sa gestionezi usor activitile de sanatate si securitate in munca si activitatile privind protectia si stingerea incendiilor pentru afacerea ta.

Sanatatea si securitatea In munca

Vine la pachet cu multe beneficii pentru afacerea ta prin:​

Echipa noastra de experti dezvolta solutii personalizate pentru a te asigura ca afacerea ta respecta cerintele legislatiei in vigoare pentru a evita accidentele de munca sau orice sanctiuni inutile.

Lucram impreuna cu tine pentru a crea un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajati, asigurand in acelasi timp productivitatea ridicata.

01

Instruirile de sanatate si securitate in munca si situatii de urgenta, acum si online

Timpul tau si al angajatilor tai nu mai este acum o problema. Aveti posibilitatea de a parcurge materialele de instruire online.

Rulează videoul

Bine organizate

Bine documentate

Rulează videoul

Usor de utilizat

Acreditata

SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA

Testare si certificare online - fise SSM si SU in format digital

Dupa parcurgerea materialelor de instruire si a testelor de verificare online, se vor genera fisele de instruire care vor fi semnate automat, digital, de catre toate partile implicate in procesul de instruire.

02

03

Administrare usoara a utilizatorilor

Poti adauga, invita sau incarca (Excel sau CSV) utilizatori.  Este usor pentru liderii de grup sa adauge 1 sau 1.000 de utilizatori dintr-o data.

Rulează videoul

Gestiune usoara

Rapida si versatila

Rulează videoul

Clar structurate

Statistici inteligente

Statistici detaliate

Acces la statisitici detaliate despre angajatii tai. Statistici in timp real despre progresul de invatare si scorurile obtinute in urma testarii. Ai deasemenea posibilitatea sa exporti rezultatele.

04

Abonamente

Alege abonamentul care si se potriveste si digitalizeaza-ti afacerea pe loc

Clear


Group Name:
Seats:
Total: 0,00 lei Discounted price

Ai minim 300 angajati?

Instruire si testare online

Accidentele de munca

Constituie una dintre cele mai acute probleme din domeniul securitatii si sanatatii in munca, iar statisticile arata ca cele mai multe accidente se produc in intreprinderile mici si mijlocii, numarul lor fiind aproape dublu fata de cel inregistrat in intreprinderile mari.

Aceste riscuri, de accidentare si imbolnavire profesionala ar putea fi prevenite printr-o politica corecta de responsabilizare si constientizare asupra cerintelor minime de securitate si sanatate in munca impuse de legislatia romaneasca ce transpune directivele Uniunii Europene.

Instruire si testare online

cere oferta