Solutii optimizate pentru obligatiile legislative aplicabile

Cele mai eficiente solutii


pentru afacerea dumneavoastra!

Un mediu mai sigur pentru un viitor mai bun!

Prevenirea generarii deseurilor, reciclarea si o mai buna gestionare a deseurilor sunt, in general, cruciale pentru a minimiza fluxurile in si din economie. Maximizarea beneficiilor colectarii selective se obţine prin selectarea fractiilor care se pot valorifica (ambalaje de hartie / carton, ambalaje din sticla, ambalaje din materiale plastice, ambalaje metalice, ambalaje textile), evitarea depozitarii deseurilor ce pot fi reciclate/valorificate in depozitele de deseuri.

Fiti intotdeauna responsabili pentru siguranta dvs. si a celor din jur!

Obtinerea unui mediu de munca sigur si sanatos este ca si cum ati practica un sport. Nu este efortul unei singure persoane, ci concentrarea si determinarea intregii echipe care lucreaza spre un scop comun. Trebuie sa preveniti riscurile si sa oferiti ce aveti mai bun in fiecare zi!

Prevenirea incendiilor si managementul situatiilor de urgenta este scopul nostru

Prevenirea incendiilor si managementul situatiilor de urgenta reprezinta ansamblul activitatilor coordonate pentru a orienta si a proteja organizatia in ceea ce priveste riscurile la incendiu si alte evenimente generatoare de situatii de urgenta. Prevenirea incendiilor si managementul situatiilor de urgenta este in responsabilitatea tuturor nivelurilor de management si este condus de managementul de la nivelul cel mai inalt.

Consultanta comerciala, intocmirea documentatiilor pentru autorizari DSV, DSP si orare de functionare

Infiintari firme (SRL, SRL-D, PFA), inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/revocare administrator), inregistrari marci la OSIM. Intocmire dosare pentru autorizarea din punct de vedere al DSP si DSV si orare de functionare.

GDPR - Regulamentul general privind protectia datelor

Va oferim solutii aplicate pentru conformarea cu principalele elemente ale Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR).

Despre noi

Riga Business Consulting este o societate, cu sediul in Cluj-Napoca, abilitata ca Serviciu Extern de Prevenire si Protectie.

Astfel, serviciile oferite, ce tin de activitatea de SSM, constituie o solutie eficienta pentru dumneavoastra, pentru a va asigura de respectarea tuturor prevederilor legale si de buna desfasurare, intr-un mediu de munca sigur, a activitatii in cadrul organizatiei. Mai mult, avand ca obiectiv imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre si datorita faptului ca am dorit sa oferim solutii integrate, am dezvoltat si serviciile in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, in domeniul managementului de mediu precum si servicii ce tin de intocmirea documentatiilor pentru autorizari DSV,DSP sau pentru obtinerea orarelor de functionare.

Echipa noastra

Suntem o echipa formata din oameni cu expertiza in aceste domenii de activitate

Ne-am propus ca, impreuna cu partenerii nostrii, sa implementam o mentalitate responsabila, atat in randul angajatorilor cat si in randul angajatilor, fata de cerintele politicii de sanatate si securitate in munca, fata de politicile de mediu si nu in utimul rand fata de politicile ce tin de prevenirea si stingerea incendiilor.

Clienti multumiti