RBC Cloud te ajuta sa gestionezi usor activitile de sanatate si securitate in munca si activitatile privind protectia si stingerea incendiilor pentru afacerea ta.

Sanatatea si securitatea in munca vine la pachet cu multe beneficii pentru afacerea ta, prin cresterea productivitatii, sporirea eficientei, responsabilitatea pro-activa si loialitatea angajatilor.

Echipa noastra de experti dezvolta solutii personalizate pentru a te asigura ca afacerea ta respecta cerintele legislatiei in vigoare pentru a evita accidentele de munca sau orice sanctiuni inutile.

Lucram impreuna cu tine pentru a crea un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajati, asigurand in acelasi timp productivitatea ridicata.

Cum functioneaza RBC Cloud?

01

Cursuri online

Timpul tau si al angajatilor tai nu mai este acum o problema. Aveti posibilitatea de a parcurge materialele de curs online.

Bine organizate

Bine documentate


Testare online

Dupa parcurgerea materialelor de curs online, angajatii tai au posibilitatea de a da examenele online in urma carora vor primi un certificat de absolvire.

Usor de utilizat

Acreditata

02

03

Administrare usoara a utilizatorilor

Poti adauga, invita sau incarca utilizatori. Este usor pentru liderii de grup sa adauge 1 sau 1.000 de utilizatori dintr-o data.

Gestiune usoara

Rapida
si versatila


Statistici detaliate

Acces la statisitici detaliate despre angajatii tai. Statistici in timp real despre progresul de invatare si scorurile obtinute in urma testarii.

Clar structurate

Statistici inteligente

04

Te-am convins?

Accidentele de munca

Constituie una dintre cele mai acute probleme din domeniul securitatii si sanatatii in munca, iar statisticile arata ca cele mai multe accidente se produc in intreprinderile mici si mijlocii, numarul lor fiind aproape dublu fata de cel inregistrat in intreprinderile mari.

Aceste riscuri, de accidentare si imbolnavire profesionala ar putea fi prevenite printr-o politica corecta de responsabilizare si constientizare asupra cerintelor minime de securitate si sanatate in munca impuse de legislatia romaneasca ce transpune directivele Uniunii Europene.